HU
Kiállításaink

A kiállításról

Tisztelt Érdeklődő!

Rohanó életünkben egyre inkább keresik az emberek azt a lehetőséget, hogy minél rövidebb idő alatt, minél több mindent elintézhessenek. Ennek adunk teret, hiszen a HAJDÚÉP Szakkiállítás Csoport a három nap alatt együtt egy helyen mutatkozik be a téglától a berendezésig minden, ami az otthonteremtéshez szükséges.

A HAJDÚÉP a Kelet-magyarországi régió legnagyobb Építési és Lakberendezési Szakkiállítása. Ahogy korábban, úgy 2018-ban is az aktuális piaci igényeknek megfelelően szervezzük meg a kiállítást, hogy a teljes ágazati kínálatot fel tudják mérni egy helyen látogatóink. Most 16. alkalommal mutatjuk be - szakemberek segítségével - azokat a jövőt alakító építőipari és lakberendezési trendeket, amelyek egyszerre praktikusak, stílusosak, ötletesek és szem előtt tartják az egyedi igényeket. Úgy gondoljuk, hogy a lakberendezési magazinok iránymutatásán túl szükség van egy platformra, ahol személyes találkozás jöhet létre a bemutatkozó cégek és vásárlóik között. A kiállítóknak ez lehetőséget ad arra, hogy tájékozódjanak a vevői igényekről és bemutassák legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat 2018. április 20-22. között.
A rendezvény célja, hogy minden szakmai és építkezni vágyó érdeklődő megtalálja a számára legkedvezőbb megoldásokat. Az egy helyben és egy időben jelenlevő gyártók és forgalmazók széles termékkínálata hozzájárul a gyors és megalapozott döntések meghozatalához. Ahogy minden területen, úgy a házépítés és lakberendezés esetében is folyton változnak a trendek. Egyre népszerűbbek az okosotthonok, mindemellett fontos az energiatakarékosság és a környezettudatosság. A HAJDÚÉP szakkiállításon a teljes piaci kínálatot lefedjük, legyen szó lakberendezésről, építőgépekről, kertépítésről, szanitertechnikáról, nyílászárókról, világítás –és árnyékolástechnikáról, fűtés-és hűtés, lég-és klímatechnikáról, háztartási gépekről, bútorokról vagy éppen dekorációról. Ezen felül különböző szolgáltatásokat kínálunk, a részt vevő szaktanácsadók által úgy, mint: lakástervezés, kivitelezés, pénzügyi szolgáltatások, ingatlanforgalmazás, biztosítások, megtakarítások kezelése.

Társrendezvényeink:

Életünk része fontos döntéseket hozni. Házépítésbe fogni, felújítani, kibővíteni nem kis munka, és persze a pénzügyi hátteret is meg kell teremteni hozzá. A Családi Otthon Kiállítás keretében bemutatjuk azon pénzintézetek, biztosítók és ingatlanforgalmazással foglalkozó kiállítópartnereink megoldási lehetőségeit, amelyek segítenek az előrelépésben.
Egy szép kert a ház méltó folytatása. Napjainkban legalább annyira fontos az épületekhez tartozó kert kinézete, mint magának a háznak a külső megjelenése. A kiállításon az érdeklődő kerttervezési tanácsokat kérhet, megismerheti a legmodernebb kertészeti termékeket, kertberendezési tárgyakat, anyagokat.


Időpont: 2018. április 20-22.
Helyszín: FŐNIX Csarnok, Debrecen, Kassai út 28.
Bővebb információ:
Email: hajduep@hajduep.hu
Telefon/fax: +36 52 436 011

Kiállítóként szeretnék részt venni a kiállításon.

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2018. Április 20-22.
2018 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x